Ett användargränssnitt. Många fördelar.

Det är ingen lätt uppgift att hantera en vagnpark på ett driftsekonomiskt sätt och hålla koll på all relevant information. Se till att du är på den säkra sidan. Använd Fleetboard Cockpit som kombinerar alla tjänster du har bokat i ett överskådligt och intuitivt användargränssnitt. Detta gör det möjligt för dig att hålla koll på alla detaljer och när som helst bekvämt få åtkomst till förar, fordons-, släpvagns- och orderinformation. För avsevärt mindre komplexitet och full överskådlighet.

Fördelar för dig

Full transparens.

Dra nytta av en avsevärt snabbare och effektivare förar-, fordons- och orderhantering, tack vare perfekt interaktion av alla relevanta data i ett enda användargränssnitt.

Intuitiv användning.

Kom fram snabbare till målet – med hjälp av ett lättöverskådligt, intuitivt användargränssnitt.

Individuell anpassning.

Arbeta effektivare med de många och användardefinierade anpassningsalternativen i Fleetboard Cockpit.

För snabb åtkomst.

Användargränssnitt: Åtkomst till alla applikationer.

Med Cockpit kan användare få åtkomst till alla bokade Fleetboard-applikationer samtidigt.

Användardefinierat: För individuella krav.

Visningen av alla tjänster och applikationer kan anpassas individuellt. Storlek, placering, visa- och dölj-funktioner eller ordningsföljden för informationen kan anpassas i processen.

Sök- och filterfunktioner: Information i enlighet med sökningen

Sök- och filterfunktionen ger dig snabbt svar på dina sökningar och ger dig möjlighet att mycket snabbt hitta den information du behöver.

Filformat: Lätt att spara.

All nödvändig information kan enkelt sparas som PDF eller CSV-filer om uppgifter ska användas i andra program för ytterligare bearbetning eller vidarebefordras till förare.

Krav

Truck Data Center

Fleetboard-fordonsdatorn, Truck Data Center, skickar fordonsinformation till Fleetboard-servrarna. Cockpit säkerställer åtkomst till all relevant information, när som helst.

Fler lösningar for Cockpit

Fleetboard Fleet.app

På resande fot med Cockpit: Behåll kollen över vagnparken – var och när som helst.

Nya versioner av Cockpit

Den senaste uppdateringen av vår Cockpit-klient omfattar ett antal innovationer inom Mercedes-Benz Trucks Uptime, Logistikadministration och Mapping.

Fleetboard Körstilsanalys & Rapporter

Upp till 15 procent lägre bränsleförbrukning med Fleetboard Körstilsanalys & Rapporter.

Fleetboard Nedladdning av förarkort och massminne

Sparar tid och resurser: Spara alla viktiga förardata och data från massminnet automatiskt – regelbundet, DEKRA-certifierat och i överensstämmelse med alla lagar – med Fleetboards nedladdning av förarkort och massminne.

Fleetboard Tidsregistrering

Få en överblick över dina förares registrerade och resterande kör-, arbets- och vilotider. Dra nytta av dina anställda på ett effektivare sätt – med Fleetboard Tidsregistrering.

Fleetboard Mapping och körjournaler

Från fågelperspektiv: Hela vagnparken på en karta – med Fleetboard Mapping visas status och position för dina fordon.