Administrera vagnparker på resande fot.

Du är inte alltid på kontoret. Men du vill ändå ha kontroll över vagnparken även när du är på resande fot. Fleetboard Fleet.app förser dig med individuella data från Fleetboard Fordons- och Logistikadministration samt från tjänsterna Tidsregistrering och Mapping direkt i din smartphone. På så sätt kan du var och när som helst optimera körningar och komma i kontakt med dina fordon och förare.

Fördelar för dig

Mobil administration.

Behåll alltid kollen över vagnparken och var kapabel att reagera flexibelt på resande fot. Med Fleet.app i din smartphone.

För dynamiska vagnparksledare.

Spårning: Se körningar live.

Med Fleet.app kan vagnparksledare övervaka körningar live på mobilen.

Insamling av data: Analysera körstilen.

Tack vare data som samlas in baserat på Körstilsanalysen kan du dra slutsatser om dina förares körstil.

Kommunikation: Ständig kontakt.

Med Messaging-funktionen kan data utbytas direkt mellan speditören och föraren.

Översikt: Översikt över aktiviteter.

Med informationen som hämtas i modulen för tidsregistrering kan speditörer hålla koll på kör- och vilotider för sina förare.

Servicepartners: På en karta.

Var serviceverkstäderna är belägna kan visas på Mapping-kartan.

Krav

Smartphone

Fleet.app finns för iOS och Android.<br/> <br/> iOS-version: iOS-version 4.3.2 eller senare krävs för att appen ska kunna användas. Mapping-funktionen är säkerställd för IOS-version 6 och senare.<br/> <br/> Android-version: Android-version 4.1 eller senare krävs för att appen ska kunna användas.

Fleetboard-tjänster

Fleetboard-tjänsterna Körstilsanalys, Messaging, Tidsregistrering och Mapping måste ha beställts innan aktuell information kan hämtas via appen.

Dessa lösningar kompletterar Fleet.app

Fleetboard Körstilsanalys

Främja en slitageoptimerad och förutseende körstil med Fleetboard Körstilsanalys, och dra nytta av upp till 15 procent lägre bränslekostnader och minskade CO2 -utsläpp.

Fleetboard Tidsregistrering

Nya perspektiv för bättre planering: Använd informationen om kör- och vilotider och utnyttja dina förares kapacitet på ett effektivt sätt.

Fleetboard Messaging

Med Fleetboard Messaging kan du skicka meddelanden och geokodade adresser till förarna, vilket ger dig det bästa inträdet till professionell logistikadministration.

Fleetboard Mapping

Från fågelperspektiv: Hela vagnparken på en karta – med Fleetboard Mapping visas status och position för dina fordon.