En informativ följeslagare för förare.

Var dina förare än befinner sig, så behöver de information om sin exakta position. För första gången erbjuder Fleetboard Driver.app förare direkt åtkomst till data från Fleetboard-tjänsterna Tidsregistrering och Körstilsanalys, vilket hjälper dem att behålla motivationen och sin goda form.

Fördelar för dig

Sänker bränslekostnaderna.

Direkt feedback är till hjälp: Dina förare får feedback på hur ekonomiskt de kör. Tack vare detta kan de se till att förbättra sitt körsätt och bidra till att sänka bränslekostnaderna.

Enligt lagstadgade bestämmelser under körning.

Dra nytta av en översikt över aktuella kör- och vilotider. Du kan på så sätt hjälpa förarna att leva upp till gällande lagstadgade bestämmelser.

All användbar information. I en enda app.

Tidshanteraren: Alltid koll på kör- och vilotider.

Tidshanteraren ger när som helst förarna inblick i aktuella kör- och vilotider samt körtider per vecka, och anger förestående pauser genom alarm.

Körstilscoach: Rättvisa bedömningar för en bättre körstil.

Körstilscoachen informerar förarna om bedömningen av deras körstil och om ytterligare detaljer om de senaste körningarna.

Min lastbil: Aktuell information.

Funktionen Min lastbil för Mercedes Benz fordon ger dig komplett information om ditt eget fordon. Den visar aktuell vägmätarställning och PPC-användning, och informerar dig om lastbilens AdBlue- och dieselnivå.

Språkversioner: För förare i hela världen.

Fleetboard DispoPilot.app finns på 24 språk.

App: Kan hämtas utan kostnad i Google Play Store.

Appen kan hämtas utan kostnad i Google Play Store av förare i EU 29. För att använda den behöver förarna bara aktiveras för användning i Fleetboard Cockpit.

Krav

Enhet

För att använda appen krävs en Android-kompatibel enhet, smartphone eller surfplatta.

Fleetboard-tjänster

Fleetboard-tjänsterna Körstilsanalys och Tidsregistrering krävs för att använda appen. Dessa måste bokas av det centrala logistikkontoret. Därefter kan förare aktiveras.

Dessa lösningar kompletterar Driver.app

Fleetboard Tidsregistrering

Nya perspektiv för bättre planering: Använd informationen om kör- och vilotider och utnyttja dina förares kapacitet på ett effektivt sätt.

Fleetboard Körstilsanalys

Upptäck oanad förbättringspotential – med förardata och data från Fleetboard Körstilsanalys.