Logistik. Kommunikation. Navigation. Appar.

Navigation, textmeddelanden, orderinformation, appar – dina förare tenderar att använda olika enheter i fordonet för att hämta information. Ett vikigt meddelande kan lätt missas. Fleetboard DispoPilot.guide är en mobil och robust enhet som är skräddarsydd för att tillgodose deras behov och som kombinerar navigation, orderhantering, kommunikation och appar i en enda enhet. För bättre produktivitet och lägre hårdvarukostnader.

Fördelar för dig

Hantera arbetsflöden på resande fot.

Nu kan dina förare hantera arbetsflöden ännu mer effektivt. Den robusta och multifunktionella surfplattan kan tas ut ur hållaren i bilen.

Den bästa rutten till målet.

Inga omvägar och inget onödigt tidsspill. Det professionella lastbilsnavigationssystemet med Live Traffic Information hittar den bästa rutten åt föraren.

Tillhandahåll tillförlitig information.

Ge dina kunder tillförlitlig information om beräknad ankomsttid för deras varor tack vare Live Traffic Information.

En hjälpsam följeslagare.

Professionell lastbilsnavigation: Utan omvägar.

DispoPilot.guide är utrustad med ett professionellt lastbilsnavigationssystem, en karta som täcker hela Europa och uppdateringar av kartan under hela livslängden – Live Traffic Information ingår också i 36 månader. Alla adresser som tas emot kan importeras till navigationssystemet med bara några få klick.

Ordrar: Bearbetning baserat på arbetsflöde.

Med tjänsten Fleetboard Logistik kan du skicka ordrar som ska hanteras av förarna enligt fördefinierade arbetsflöden direkt till enheten.

Kommunikation: Enkelt och direkt.

Föraren kan skicka och ta emot textmeddelanden via surfplattans multi-touch-skärm som har hög upplösning. För varje meddelande skickas bekräftelser på mottagna och lästa meddelanden till det centrala kontoret.

Språkversioner: Störningsfri användning.

För störningsfri användning och enklare kommunikation kan föraren välja mellan 25 olika språk för enheten, så att språkhinder undviks.

Data och krav

Tekniska data

(copy 3)

  • Displaystorlek: 7" (17,8 cm)
  • Upplösning: 1024*600 (WSVGA)
  • Operativsystem: Android 4.3
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 400@1.2GHz, Quad-core, 1MB L2 Cache
  • RAM: 1 GB
  • Internminne: 16 GB
  • Micro-sd-kortplats: upp till 32-GB SDHC-kort

Krav

(copy 4)

För att kunna använda DispoPilot.guide behövs Truck Data Center, Fleetboard-fordonsdatorn.