Nyheter

Effektiva godstransporter

Megatrender som ökad e-handel och urbanisering kommer att leda till att efterfrågan på transport ökar ytterligare, särskilt i storstadsregioner. 

Bränsleövervakning: Passa er, bränsletjuvar!

Fleetboard Bränsleövervakning tar itu med ett fenomen man med jämna mellanrum hör om på nyheterna: Bränslestölder på lastbilsrastplatser. 

Press

VOLKER HANSEN ÄR NY VD FÖR FLEETBOARD

Stuttgart den 28 november 2017 - Den 1 januari 2018 blir Volker Hansen ny VD för Fleetboard GmbH: Han blir då samtidigt chef för Digital Solutions & Services på Mercedes-Benz Lastbilar. Den som tidigare ansvarade för dessa båda områden var dr Daniela Gerd tom Markotten, som den 1 november 2017 blev ny VD för moovel GmbH.

Fleetboard nxtload: Saloodo! nu i bilen

Stuttgart den 16 oktober 2017 - Fleetboard nxtload, metasökmotorn för frakt- och transportuppdrag som lanserades i maj, välkomnar en ny familjemedlem: Saloodo!, leverantör av digitala lösningar för logistiksektorn och dotterbolag till Deutsche Post DHL Group, har värvats som ytterligare en större fraktplattform.

Konstruera fantastiska appar för lastbilar! Fleetboard Utvecklarportal nu live

Stuttgart den 5 oktober 2017 - Utvecklare, samarbetspartners och även kunder kan nu använda Fleetboard Utvecklarportal för att erbjuda sina appar i Fleetboard Store, vilket gör dem tillgängliga för ett stort antal användare.