Tjänster

Fleetboard Körstilsanalys & Rapporter

Upp till 15 procent lägre bränsleförbrukning med Fleetboard Körstilsanalys & Rapporter.

Fleetboard Nedladdning av förarkort och massminne

Sparar tid och resurser: Spara alla viktiga förardata och data från massminnet automatiskt – regelbundet, DEKRA-certifierat och i överensstämmelse med alla lagar – med Fleetboards nedladdning av förarkort och massminne.

Fleetboard Tidsregistrering

Få en överblick över dina förares registrerade och resterande kör-, arbets- och vilotider. Dra nytta av dina anställda på ett effektivare sätt – med Fleetboard Tidsregistrering.

Fleetboard Trailer (ID & Data)

Fleetboard Släpvagnsadministration sammanlänkar alla lastbils- och släpvagnsdata och ger dig full överblick över hela vagnparken.

Fleetboard Messaging

Med Fleetboard Messaging kan du skicka meddelanden och adresser till förarna, vilket är den bästa inkörsporten till professionell logistikadministration.

Fleetboard Logistik

Effektivare orderhantering med Fleetboard Logistik.

Fleetboard Mapping och körjournaler

Från fågelperspektiv: Hela vagnparken på en karta – med Fleetboard Mapping visas status och position för dina fordon.

Programvara och appar

Fleetboard Cockpit

Med Fleetboard Cockpit kan du snabbt och i detalj analysera data från Fleetboard-tjänsterna. Resultaten visas överskådligt och kortfattat.

Fleetboard DispoPilot.app

Med Fleetboard DispoPilot.app för Android smartphone-mobiler och surfplattor kan du utforma dina logistikprocesser och dina resurser på ett flexibelt och dynamiskt sätt.

Fleetboard Driver.app

Information om ekonomisk körstil, kör- och vilotider och mycket annat – direkt i din smartphone via Driver.app.

Fleetboard Manager-app

Din biljett till en uppkopplad värld: Manager-appen ger dig värdefull information om vagnparken – enkelt, snabbt och utan kostnad.

Fleetboard Fleet.app

På resande fot med Cockpit: Behåll kollen över vagnparken – var och när som helst.

Hårdvara

Truck Data Center

Truck Data Center är kärnan i den uppkopplade lastbilen. Den är en intelligent konnektivitetsmodul som kontinuerligt kontrollerar fordonssystemens status och skickar data i realtid.

Fleetboard DispoPilot.guide

Använd en förarsurfplatta som kombinerar Fleetboard Logistikadministration, kommunikation och navigation: DispoPilot.guide är ett mångsidigt och medtagbart arbetsverktyg för dina förare.