Föregångare inom konnektivitet i mer än 15 år

Daimler Fleetboard GmbH grundades 2003 som ett helägt dotterbolag till Daimler AG. Företaget kombinerar mångårig erfarenhet inom logistikbranschen med it-expertis. Vår kärnverksamhet är digital telematik för nyttofordon. Sedan lanseringen av Fleetboard-tjänster år 2000 har vi utrustat fler än 285 000 lastbilar för över 7 000 transportföretag. Vi garanterar högsta kvalitet med vårt DEKRA-certifikat.

Fleetboards huvudkontor finns i Stuttgart i Tyskland. I slutet av 2016 grundade vi Fleetboard innovationscentrum i Berlin. Fleetboards säljare arbetar över hela världen. För närvarande är Europa, Brasilien och Sydafrika våra huvudsakliga marknader.

Fleetboard sysselsätter för närvarande fler än 260 personer i hela världen och ytterligare 80 personer i Daimler AG:s nuvarande nationella bolag. Varje dag arbetar vi för att ta fram nya innovativa lösningar för transport- och logistikföretag och för att förbättra våra befintliga produkter och tjänster. Detta för att forma transport- och logistikbranschens framtid.

Vår ledning

Volker Hansen

Member of the Board

Managing Director, CEO

Andreas Dillig

Styrelsemedlem

Projektmanagement och projektledning Digital Solutions + Services MB lastbilar

Markus Kirschbaum

Styrelsemedlem

Utvecklingschef

Ulrike Stahlberger

Styrelsemedlem

Driftschef och kundvårdsansvarig

Matthias Elsner

Member of the Board

Director Product & Marketing

Lüder Sachse

Styrelsemedlem

Innovationschef

Laurent Chambon

Styrelsemedlem
Chef försäljning och eftermarknad

Så här fungerar Fleetboard