Föregångare inom konnektivitet i mer än 15 år

Daimler Fleetboard GmbH grundades 2003 som ett helägt dotterbolag till Daimler AG. Företaget kombinerar mångårig erfarenhet inom logistikbranschen med it-expertis. Vår kärnverksamhet är digital telematik för nyttofordon. Sedan lanseringen av Fleetboard-tjänster år 2000 har vi utrustat fler än 220 000 lastbilar för över 7 000 transportföretag. Vi garanterar högsta kvalitet med vårt DEKRA-certifikat.

Fleetboards huvudkontor finns i Stuttgart i Tyskland. I slutet av 2016 grundade vi Fleetboard innovationscentrum i Berlin. Fleetboards säljare arbetar över hela världen. För närvarande är Europa, Brasilien och Sydafrika våra huvudsakliga marknader.

Fleetboard sysselsätter för närvarande fler än 220 personer i hela världen och ytterligare 80 personer i Daimler AG:s nuvarande nationella bolag. Varje dag arbetar vi för att ta fram nya innovativa lösningar för transport- och logistikföretag och för att förbättra våra befintliga produkter och tjänster. Detta för att forma transport- och logistikbranschens framtid.

Vår ledning

Volker Hansen

Member of the Board

Managing Director, CEO

Andreas Dillig

Styrelsemedlem

Ekonomichef

Markus Kirschbaum

Styrelsemedlem

Utvecklingschef

Ulrike Stahlberger

Styrelsemedlem

Driftschef och kundvårdsansvarig

Matthias Elsner

Member of the Board

Director Product & Marketing

Lüder Sachse

Styrelsemedlem

Innovationschef

Laurent Chambon

Styrelsemedlem
Chef försäljning och eftermarknad

Så här fungerar Fleetboard